Bilder av våre hytter og omgivelser

Sunndalsford Camping og hytter ligger fredelig til så nær Sunndalsfjorden som det er mulig å komme med flott utsikt til fjord og fjell. Her er oppstillingsplass på gress og grus, med tilgang til toalett, kjøkken og dusj. Uttak til strøm for 15 enheter.


Hit kan du ta med egen båt og fiske på Sunndalsfjorden og Tingvollfjorden. Desse fjordene er landskjent for godt ørretfiske, her svømmer Driva laksen forbi, på vei for å gyte. Like utenfor har Aquagen oppdrettslokalitet.


For den som liker å klatre eller gå på ski er dette området paradis, midt imellom Raume og Sunndal. Her finner du alt for den som ønsker å bestige de høyeste fjelltopper og for den som ønsker å gå på turski finnes mange lysløyper. I området rundt her er finner du Jordalsgrend og Trolltind, Blånebu på Meisalfjellet og Øksendalen. Se www.turbok.no


Fredsvika er som navnet sier en fredelig plett som passer for den som vil ha fred og ro. Våre gjester kommer igjen år etter år og vi har en avslappet stemning. Her kan du vandre kilometervis på rolige skogsveger og stier alene i timesvis eller du kan besøke kjente turmål i alle retninger. For naturelskere er dette paradis. Like ved campingen ligger våre to utleiehytter , for å finne mer info om dem her ; Laksehytta (6-7 persons) og Rådyrhytta (4-5 persons).


Vi leier også ut hytta ved Fredsviktjernet like under Blånebu. Her kan du fiske ørret så mye du vil inklusiv.