Bilder og litt informasjon om  våre hytter og omgivelser

Sunndalsford Hytter og Camping ligger fredelig til ved Tingvollfjorden- Sunndalsfjorden, med flott utsikt til fjord og fjell. Et ideellt utganspunkt for å oppleve det meste Romsdal og Nordmøre har å by på. 

Hyttene ligger adskilt for seg selv  mot elven.

Campingen med 15  oppstillingsplasser ligger helt nede ved fjorden på motsatt side. Her er oppstillingsplass på gress og grus, med tilgang til toalett, kjøkken og dusj. 

 

Fiske og Båtutleie: Her kan du leie båt med motor for fisketurer og fornøyelse, eller du kan ta med egen båt. Du kan også fiske fra land. 

Vannaktiviteter: Muligens kan det bli mulig å stå på vannski i sommer men det må avtales på forhånd.

Hesteridning :Vi tilbyr også hesteridning, tur og på bane.

Fiskesorter i fjorden : Vi har ca 38 ulike fiskesorter i fjorden. Her svømmer laks og ørret forbi for å gyte i Driva og Usma. På sommeren har vi mulighet å kjæpe villaks av en lokal fisker som driver tradisjonellt fiske med kilenot. Ingenting slår smaken av fersk villlaks og ørret.

Like utenfor har Aquagen oppdrettslokalitet og de produserer ca 50 til 70 % av verdens egg til smolt. 

 

Klatring: Her i området finnes utallige klatremuligheter. På Åndalsnes har de klatresenter og i Eresfjord har de en via ferrata.

Ski og toppturer: For den som liker å gå/ renne på ski er Romsdal/ Nordmøre et  paradis. Vi anbefaler å gå inn på www.turbok.no og kikke. Vi selger bøkene her: )

Her finner du alt for den som ønsker å bestige de høyeste fjelltopper og for den som ønsker å gå på turski finnes mange lysløyper.

Innen en kort kjøretur finner du Kngen og Dronninga, Fløtatind og Skjorta. Kirketaket men det som er nærmest er Trolltind og  Blånebu på Meisalfjellet

 

Fredsvika er som navnet sier en fredelig plett som passer for den som vil ha fred og ro.

Våre gjester kommer igjen år etter år og vi har en avslappet stemning. Her kan du vandre kilometervis på rolige skogsveger og stier alene i timesvis eller du kan besøke kjente turmål i alle retninger. For naturelskere er dette paradis.

Like ved campingen ligger våre to utleiehytter , for å finne mer info om dem her ; Laksehytta ( max 7 persons) og Rådyrhytta (4-5 personer ).

 

Vi leier også ut hytta ved Fredsviktjernet like under Blånebu. Her kan du fiske ørret så mye du vil inklusiv båt.