Velkommen til Sunndalsfjord Cottages!

Vi ønsker å gi deg noe eksepsjonellt ekte og et uforglemmelig ferieopphold du sent vil glemme.


Vår drøm er at du skal reise fra oss i Fredsvik med uforglemmelige minner, og med et ønske om å komme tilbake til vakre Romsdalen og Nordmøre for å oppleve mer.
Velkommen til å ta en reise igjennom vår nye hjemmeside for å bli litt nærmere kjent med oss og Sunndalsfjord Cottages and camping, og våre fantastiske omgivelser.
Vi deler gjerne vår kunnskap med deg om alt du kan oppleve her.hos oss og i nabokommunene. Innen en radius på 1,5 time kjøretur vil du kunne besøke;
- Trollstigen/ Trollveggen/ Romsdalseggen i Rauma i tillegg til Rødven stavkirke.
- Atlanterhavsveien , Averøya med stavkirke og Kristiansund med storhavet.


-Eikesdalsvatnet med stupbratte fjell på sidene, i enden den majestetiske Mardalsfossen på 655m, forøvrig verdens 4 høyeste fossefall for deretter ta turen over fjellet på Aursjøvegen til Sunndal. På dette strekket vil du kunne oppleve den flotteste natur , nydelige gårdstun, kirke , fosser, jettegryte, Grasdalen, Aurstupet og besøke aktiv seterdrift og smake på smør og ost i Torbudalen. For å være ærlig, denne turen egner seg for de som ikke har høydeskrekk ;) men en tur du aldri vil glemme.
-Innerdalen i Sunndal , Norges vakreste dal med seterdrift med kafe, hit kan du endatil ta med barnevogn . Er du sporty bør du vurdere Innerdalstårnet.
-Åmotan , Dovre Sunndal nasjonalpark, Grøvudalen med seterdrift og Hafsåsen er ubeskrivelig. Er du ikke istand til å gå, parkerer du og kikker på fossen fra toppen. Den som tar turen til Jenstad og vandrer ned og over bruene for å føle vannet under fossen vil nok aldri glemme denne opplevelsen heller. Vangshaugen i enden av vegen er stedet en må dra for å spise og nyte naturen.


Alikevel husk Romsdal / Nordmøre er mye mer enn Trollstigen og Atlanterhavsveien, de skjulte skattene står i kø og venter på deg,
Vi kan nevne; - Blånebu på Meisalfjellet, - Brandstad i Øksendal, - Gapahuk på Kleppen og i Ranvika.- Talset / Bersås, - Jordalsgrend og Varghaugen, - Varghola i Eresfjord. Via Ferrata i Eresfjord. . Mørkb\vatnet og Raudsandvatnet, _ Osvatnet sommer og vinter. Her kan du leie kano og kajakk. Det er mange flere som vi gjerne forteller deg, hvor du finner ☺ i den mest magiske del av Norge. Forresten her kan du drikke vann direkte fra kranen ☺ Vi har kildevann og prøvene sier utmerket kvalitet ☺ ☺ ☺